Бавни ремонти на улиците, лошо състояние на пътищата и все по-малко

...
Бавни ремонти на улиците, лошо състояние на пътищата и все по-малко
Коментари Харесай

Важното за твоя град: Бавни ремонти на улиците, а децата намаляват - какви са проблемите на Монтана?

Бавни поправки на улиците, неприятно положение на пътищата и все по-малко младежи и деца в града – това са единствено част от проблемите, които жителите на Монтана откроиха като належащи за идната нова локална власт.

В поредност от специфични анкети btvnovnite.bg демонстрира кое е значимото за твоя град. Кореспондентите на bTV в страната търсят отговор на въпроса кои са най-големите проблеми пред локалната власт? На въпросите отговаряте вие – жителите.

В поредност от специфични анкети btvnovnite.bg демонстрира кое е значимото за твоя град

Като цяло в Монтана хората са удовлетворени от опазването на здравето. Не им се е налагало да чакат кола за спешна помощ, а по думите им аптеките в града са задоволително. 

Сред проблемите, които открояват, са бавните поправки на улиците. Тези в крайните квартали пък въобще не се ремонтират. Според някои от жителите на Монтана основните пътища към София и Видин са в доста неприятно положение поради тежкотоварния трафик и имат потребност от незабавен ремонт. 

В поредност от специфични анкети btvnovnite.bg ще обрисува проблемите в регионалните градове, а на въпросите отговаряте вие - жителите

Друг проблем съгласно хората е намаляващият брой на децата в детските градини и учебните заведения. Това се дължи на обстоятелството, че младежите не остават в Монтана поради неналичието на работа.

Сред позитивните трендове в града е все по-чистият въздух. Според някои хора това се дължи на обстоятелството, че доста от огромните предприятия са спрели работа. 

В поредност от специфични анкети btvnovnite.bg ще обрисува проблемите в регионалните градове, а на въпросите отговаряте вие - жителите

Според други Монтана е е един от най-чистите и зелени градове на България. По думите им през последните пет години се работи в тази тенденция и общината подменя старите отоплителни уреди, сменят се инсталациите, а хората от ден на ден аплайват за по-екологично чисто гориво.

Какво още споделиха хората в Монтана - гледайте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР